Тайно оръжие за българските трактори

Wiki Article




Говорих с джентълмен в Холандия, който utilised to owner a new Belarus. Той обясни, Те могат да бъдат достъпно в ред, но когато нещо се повреди, то е по-малко скъпо да закупите свежтрактор защото части наистина са скъпи и трябва да присъствате месеца напред от поръчани елементи пристигат.

Но докато насочваме в посока на повече технологично разбиран период, Как може нация като България здрав в разказ с техния избор на трактори и свързан уреди?

При използване на остарели двигатели и трансмисии Беларус МТЗ.|През последните години тракторите в България са претърпели значителни технологични напредък. Модерните видове устройства вече имат автоматизирано прецизно земеделие системи, GPS навигация и автопилот възможности, които значително подобряват тяхната ефективност и намалете труда разходи.}

Иновации в трактора ноу-хау продължете към създаване, което обещава още по-големи шансове за българските фермери в бъдеще .

Въпреки това те имат фискално резервно копие да изпълните значителен мащабни инвестиции в най-актуалните резултат технологично ноу-хау, те обикновено правят стандарта проверки в жилище.

Skytrak пуска нови продукти на навесни градински косачки Нови продукти на навесни роторни косачки за трева Skytrak пуска на маркетинг цени.

Тракторите ISEKI са преди използват се в много ферми заедно с в много корпорации и общини за рутинна поддръжка на екологични райони, улици и общи функции Iseki за фермери

Всеки трактор е оборудван със своя личен набор от взаимосвързани възможности и безопасност спешна ситуация техники. Всеки и всеки автономен селскостопански трактор включва Български Трактори дистанционно спешно спиране функция за всички сигурност.

TEO Tractors, a блестящ примерен случай от България, комбинира способност с иновация, даване флота, която варира от страхотните 35 к.с. до здрава 300 к.с. Но това, което със сигурност помага да направи тези трактори изскачат е техния обмислен стил и дизайн, като се дава приоритет на оператора лекота и комфорт и основна безопасност въпреки че осигуряване изключително производителност.

Това би направило българските трактори практични и Защитено избор за фермери, които опитват да спазват всички законни предварителни условия и сравнителни показатели докато в нация както и свързани устройства това прави тракторне просто устройство, а спътник във фермата.|Публикуваме новини от полето на селското стопанство, технологии и иновации свързани с събитието на животновъдство, растениевъдство, аквакултури и горско стопанство|Renze заяви: Това е просто лиценз създаден MTZ 82 от Минск... ако е така, не бих набор приходи в него... Изобщо не е наистина си струва да се развие цветна търся такси с извити прозорци които са били с висока цена да осигуряваш и размени, на този предишен МТЗ. Това би могло само да направи цената на притежание по-голямо, когато тракторът сам по себе си няма почти нищо още да предоставим.}

Разглеждайте съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с композиция на бисквитки.

Аз изрично съгласен съм, че Agritec ще система, ще използва и архивира горното частни данни с употреби за задоволяване на задълженията, произтичащи от искане.}

Report this wiki page